Pris på badrumsrenovering

Såg att sajten fixaditthus.se har en intressant lista över olika priser för renoveringar av badrum och annat. De anger till exempel att de genomfört en badrumsrenovering på 12-15 kvadratmeter för endast 30 000 kr. Då har de gjort det mesta, alltså rivning, nya avloppsstammar, sätta kakel, montera inredning med mera. Priset låter osannolikt billigt men samtidigt tror jag nog att det går att komma undan så billigt när man använder sig av utländska hantverkare. Det är dock viktigt att inte bara titta på billigaste pris på badrumsrenovering utan också försöka hitta den som bäst förstår just din vision och dina önskemål.

Tror dock att priserna på sajten har något år på nacken, men ändå intressant att se. Är också tämligen övertygad om att det bara handlar om själva arbetskostnaden, till totala kostnaden kommer ju också material för arbetet och inredning. Läs mer om ett ungefärligt pris på badrumsrenovering i mitt inlägg vad kostar badrumsrenovering och mer om specifikt pris för kakel vid badrumsrenovering. Vill man ta det säkra före det osäkra och anlita svenska badrumsfirmor som blivit manuellt granskade och godkända rekommenderar jag en bra tjänst för att komma i kontakt med badrum hantverkare. Tar man in flera offerter går det oftast att jämföra och få ner priset något.

Det är också smart att jämföra priser själv på inredning och material, både för att få en vision för hur badrummet ska se ut och för att kunna hitta bästa pris på badrumsrenoveringen. Kolla exempelvis in Skånskt kakel som är bra att använda för inspiration och inköp.

När det gäller de större delarna, till exempel badkar tycker jag definitivt man ska kolla på både stora och små leverantörer, både ”standardmodeller” och mer annorlunda badkar. Vill man kombinera ett bra pris på badrumsrenovering med ett stilfullt och eget badrum kan man exempelvis kika på Westerbergs designade badkar.

Mer inspiration och tips har jag skrivit om exempelvis här, här och här. Mycket nöje!

Häftig badrumsinredning

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: