Sjörövare – perfekt tema för badrummet?

Skulle jag renovera badrum och våga tänka lååångt utanför ramarna skulle jag nog göra som man gjort vid den här renoveringen, nämligen köra stenhårt på ett tema. Rummet på länken är ett sovrum men om man gillar pirater och sjörövare så tycker jag nog att ett badrum med det temat vore rimligast, eller?

Även om man inte går riktigt så långt så tycker jag ändå att man ska våga vara lite kreativ och nyskapande när men planerar för inredning, kakel och sin badrumsrenovering i sin helhet.

* * *

Spännande framsteg på glasfronten. Ska bli intressant att se hur mycket teknik och elektronik vi vågar släppa in i våra badrum i framtiden. Tror att många är rätt försiktiga just när det gäller badrummet, det får gärna kännas fritt från elektronik tror jag många känner.

* * *

Kakeldax brukar jag ofta kika in hos för inspiration. De kan sitt badrumskakel, de senaste exemplen är inget undantag. Se gärna mitt tidigare inlägg om konst som badrumskakel.

* * *

Byggmax satsar på nätet. Logiskt eftersom allt fler renoveringar av badrum, allmänt hemmafixande och liknande börjar på nätet. Många tror jag gillar att i lugn och ro gå igenom alternativ för exempelvis sin badrumsrenovering, allt från att se på inspirerande bilder eller att enkelt komma i kontakt med flera olika hantverkare badrum.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: