Badrumsinspiration

Många av mina senare inlägg har fokuserat på badrumsrenovering, och tips kring vad det kostar att renovera badrum,  hur man får ner priset på hantverkare, med mera. Därför är dt nu dags för ett litet axplock av badrumsinspiration med bilder och tips. Oavsett om man ska göra en stor badrumsrenovering eller lite småfix i badrummet så är det bra att börja med en rejäl dos badrumsinspiration först av allt.

Magasin med badrumsinspiration

Badrumsinspiration bilder

DuoBad satsar på ett lyxigt magasin med sina badrumsprodukter. Man ska aldrig underskatta känslan av att se fina badrumsbilder på fysiskt papper, även om internet är bra det med.

Badrumsinspiration, pall för barn i badrum

Badrumsinspiration inredning

BabyNord har en tjusig och enkelt stilrenpall för barn att använda vid exempelvis tandborstning. Alla föräldrar vet hur kinkigt det kan vara med badrumssysslor så allt som gör det roligare och färggladare tror jag uppskattas.

Badrumsinspiration stilren duschkabin

Badrumsinspiration duschkabin

Från Westerbergs kommer ofta snygga badrumsprylar och inredning och deras designade duschkabin är inget undantag. Jag tycker den känns enkel på ett bra sätt eftersom man ändå får en exklusiv känsla utan att det är något konstig eller för annorlunda.

Badrumsinspiration bastu

Badrumsinspiration bastu

Inte direkt något för det vanliga badrummet i villa eller lägenhet, men jag gillar Add a rooms modulkoncept med exempelvis bastu, som jag vet att många badrumsälskare drömmer om vid badrumsrenoveringen. Spännande!

Badrumsinspiration takdusch

Badrumsinspiration takdusch

Alltid pålitliga FM Mattsson tycker jag kommer mest till sin rätt när de jobbar med detaljer i badrumsinredningen och extra mycket så med duschar, kranar och blandare. Till exempel deras nya takdusch med teleskopfunktion ser riktigt häftig ut!

Mer badrumsinspiration, bilder

Se gärna några av mina tidigare förhoppningsvis inspirerande inlägg om exempelvis badrumskakel, kakel med konstmotiv, badrum före och efter och allmänt snygga badrumsbilder. Massvis med badrumsinspiration och bilder!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: