Så hittar du rätt badrumsfirma på din ort

En vanlig fråga många brottas med när det blir dags för badrumsrenovering är var man ska vända sig för att komma igång. Innan jag går in på lite tips för hur du bör tänka när du anlitar en lokal hantverkare/badrumsentreprenör vill jag rekommendera denna eminenta tjänst: Badrumsrenovering där du kopplas ihop med en badrumsfirma på din ort eller i din region, och på så sätt kan göra en förfrågan på badrumsrenovering / kakelsättning / klinkers / golvvärme eller vad det nu må vara. 

Hantverkarna kan ta sig till dig

Just att hitta en bra badrumsfirma lokalt kan vara vanskligt, särskilt om man är på en mindre ort. Kom därför ihåg att många hantverkare inte har problem med att ta sig till en annan stad eller kommun, det ligger i deras intresse att få kunder!Var därför inte rädd för att be om anbud från olika entreprenörer, små som stora, med relativt stor geografisk spridning.

Förbered dig noga

Foto: Ravel

När du ber om offerter finns det några viktiga saker att tänka på, läs exempelvis gärna Badrumsbloggens guide till vad en badrumsrenovering kostar (missa inte kommentarerna där du får exempel på andras offerter!). Sedan är det också smart att gå igenom checklistan med stegen du behöver ta för att komma igång med din renovering. Passa gärna på att få lite badrums inspirationockså!

Veckans badrumsinredning

Jag gillar även att tipsa om det som faktiskt är det lustfyllda kring en badrumsrenovering – att välja badrumsinredning, färger, kakel, och allt det andra som syns. denna vecka har jag fastnat för Badrumsmässan som givetvis kommer bli en stor inspirationskälla inför höstens och vinterns badrumsrenoveringar och uppfräschningar.

Även den här lösningen för vägghängd badrumsinredning finner jag mycket lockande! Tror definitivt vi kommer få se mer av ”smarta” badrumslösningar i framtiden där man tänker till både en och två gånger innan man drar igång.

Annonser

En reaktion till “Så hittar du rätt badrumsfirma på din ort

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: